Νομική υποστήριξη

Νομική υποστήριξη

Επικοινωνώντας με την City Services μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Νομικής Υποστήριξης της εταιρείας μας.

Με τον τρόπο αυτό θα έχετε έγκυρη επιστημονική ενημέρωση και νομική συνδρομή στην περίπτωση που χρειαστεί για ζητήματα που προκύπτουν εντός του χώρου που κατοικείτε ή εργάζεστε.

Η διαχείριση των πολυκατοικιών αλλά και η συμβίωση εντός των κτιρίων, έρχεται πολύ συχνά αντιμέτωπη με διενέξεις, διχογνωμίες, παραβιάσεις κανονισμών κλπ.

Οφειλές ανείσπρακτων κοινοχρήστων, δαπάνες από ενοίκους και ιδιοκτήτες που φτάνουν μέχρι τη δικαστική διεκδίκηση των ποσών που οφείλονται, παραβιάσεις του κανονισμού της πολυκατοικίας ή του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (ΓΟΚ), ζητήματα ερμηνειών της ισχύουσας νομοθεσίας, ζητήματα λειτουργίας της κεντρικής θέρμανσης, ζητήματα συμπεριφοράς κατά τη συμβίωση κλπ είναι μερικά από τα θέματα που προκύπτουν και χρειάζονται νομική συμβουλή, προφορική ή γραπτή γνωμοδότηση.

Στα πλαίσια αυτά η πλήρης Νομική Υποστήριξη τόσο του κτιρίου όσο και του ίδιου του διαχειριστή είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία και σύμφωνη με τις σύγχρονες αντιλήψεις για κτίρια με συνεχή, αδιάλειπτη και ποιοτική για τους ενοίκους τους λειτουργία.

City Services

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Το ανθρώπινο δυναμικό της City Services είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας.

Attica Bank Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Eurobank Bp Ευρωπαϊκή Πίστη Το χαμόγελο του παιδιού