Έκδοση Κοινοχρήστων

Το τμήμα μηχανογράφησης δημιούργησε ένα απλό αλλά παράλληλα πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων που απαλλάσσει το διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση, δίνοντας ταυτόχρονα σαφείς πληροφορίες στους ενοίκους σχετικά με τα κοινόχρηστα τους.

Το πρόγραμμα προσφέρει:  • Δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις
  • Ένα ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα
  • Δύο εξοφλητικές αποδείξεις, μια για τον ενοικιαστή και μια για τον ιδιοκτήτη. Κάθε απόδειξη περιλαμβάνει ανάλυση των ποσών και των χιλιοστών έτσι ώστε να γίνονται κατανοητά από όλους.


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ

Η ΕΣΤΙΑ - City services διαθέτει ειδικό τμήμα με εξειδικευμένο προσωπικό για την άμεση υποστήριξη των δικών σας αναγκών.

Δώστε μας τηλεφωνικά τα έξοδα σας, και μέσα σε 24 ώρες, θα σας αποστείλουμε τα κοινόχρηστα όπου εσείς μας ζητήσετε.ΑΠΑΡΑΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

  • Πίνακας χιλιοστών μηχανικού για την κατανομή των κοινοχρήστων (Δήλωση από διαχειριστή σε περίπτωση που δεν υπάρχει)
  • Μηχανολογική μελέτη θέρμανσης (ωρομέτρηση)
  • Ονοματεπώνυμα ιδιοκτητών ενοικιαστών
  • Υπεύθυνος διαχειριστής για την καταγραφή ενδείξεων των μετρητών, παραλαβή πετρελαίου κλπ

Η ΕΣΤΙΑ City services , αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματική συνέπεια την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία που...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H ΕΣΤΙΑ City Services, με επαγγελματίες εφαρμοστές απολυμάνσεων και την επίβλεψη εξειδικευμένου επιστήμονα, αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου, με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι έμπειροι συνεργάτες της ΕΣΤΙΑ City Services, αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας ή των επαγγελματικών χώρων σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εταιρεία μας ανέκαθεν ευαισθητοποιημένη στον παράγοντα "ασφάλεια" παρέχει στους πελάτες της, πυροσβεστήρες με τα υψηλότερα standards ποιότητας τόσο υλικών όσο και ασφάλειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι συνεργάτες της ΕΣΤΙΑ City Services, είναι δίπλας σας και συνεχίζουν να σας προσφέρουν υπηρεσίες ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Προτεραιότητα μας είναι η σωστή παράδοση του πετρελαίου στις πιο ανταγωνιστικές οι τιμές της αγοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H ΕΣΤΙΑ City Services διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων, με σκοπό την άμεση και άριστη αντιμετώπιση κάθε σας ανάγκης.
Σύμβουλοι κτιρίων / Τεχνική Εξυπηρέτηση / Νομική Υποστήριξη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να πληρώνετε στα γραφεία μας, εύκολα και γρήγορα, τους λογαριασμούς σας σε ΔΕΚΟ, τηλεπικοινωνίες, ασφαλιστικές εταιρείες και άλλους οργανισμούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ