Έκδοση κοινοχρήστων

Έκδοση κοινοχρήστων

Για την City Sevices η μεγάλη εικόνα της ποιοτικής μας εξυπηρέτησης δημιουργείται από την άρτια λειτουργία της κάθε υπηρεσίας μας. Η έκδοση κοινοχρήστων είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο σύνολο των υπηρεσιών μας.

Πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση κοινοχρήστων με ταχύτητα και διαφάνεια, κερδίζοντας τη θετική αξιολόγηση των πελατών μας και κρατώντας την ποιότητα διαχείρισης πολυκατοικιών και κάθε είδους κτιρίων στο υψηλότερο επίπεδο.

Το τμήμα μηχανογράφησης δημιούργησε ένα αναλυτικό και ταυτόχρονα πολύ εύχρηστο πρόγραμμα που απαλλάσσει το διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση σε ότι αφορά στην έκδοση κοινοχρήστων.

Ιδιοκτήτες και ενοικιαστές έχουν μια πλήρη και σαφή εικόνα σχετικά με τα κοινόχρηστα τους, ενώ η διαχείριση των πολυκατοικιών και κάθε είδους κτιρίου γίνεται σαφώς πιο ευέλικτη και αποτελεσματική καθώς επενδύει τον απαραίτητο χρόνο σε άλλες δραστηριότητες.

Ταυτόχρονα η έκδοση κοινοχρήστων με τη συγκεκριμένη μορφή ανάλυσης, την ποιότητα της εκτύπωσης και την πλήρη καταγραφή της αιτιολογίας των εξόδων που πραγματοποιήθηκαν, αποτελεί από μόνη της μια καινοτομία λειτουργική αλλά και αισθητική σε σχέση με τις πρόχειρες εκτυπώσεις που συνήθως αποτυπώνονταν οι λογαριασμοί και οι χρεώσεις στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις, ένα ειδοποιητήριο για το κάθε διαμέρισμα στο οποίο παρουσιάζονται με σαφήνεια ποιες χρεώσεις αφορούν τον ιδιοκτήτη και ποιες τον ενοικιαστή και δύο αποδείξεις εξόφλησης (από μια για κάθε ενοικιαστή και ιδιοκτήτη).

Πίνακας των χιλιοστών από τον μηχανικό για την κατανομή των κοινοχρήστων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει γίνεται δήλωση εκ μέρους της διαχείρισης της πολυκατοικίας.
Ύπαρξη μηχανολογικής μελέτης θέρμανσης (ωρομέτρηση).
Λίστα με τα ονοματεπώνυμα ιδιοκτητών και ενοικιαστών.
Υπεύθυνος διαχειριστής για την καταγραφή των ενδείξεων στους μετρητές, την παραλαβή πετρελαίου κλπ.

Η City Services διαθέτει ειδικό τμήμα που ασχολείται με την έκδοση κοινοχρήστων.

Φροντίζει μέσα σε 24 ώρες από την ενημέρωση της για τα έξοδα, να αποστείλει τα έγγραφα των κοινοχρήστων στους παραλήπτες.

Η έκδοση κοινοχρήστων με μορφή επίσημου εγγράφου, με ποιοτικές εκτυπώσεις σε φακέλους, αποτελεί καινοτομία εξυπηρέτησης της City Services για όλα τα κτίρια στα οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Ηλεκτρονική φόρμα κοινοχρήστων.

Καταχωρίστε τις δαπάνες των κοινοχρήστων σας με λίγα μόνο βήματα και παραλάβετε τα κοινόχρηστα σας εντός 24 ωρών.

24ωρη εξυπηρέτηση

Ποιοτική εκτύπωση

City Services

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Το ανθρώπινο δυναμικό της City Services είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας.

Attica Bank Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Eurobank Bp Ευρωπαϊκή Πίστη Το χαμόγελο του παιδιού