Διαχειρίσεις Πολυκατοικιών - Κτιρίων

Η ΕΣΤΙΑ City Services , αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματική συνέπεια τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία που αφορά στους κοινόχρηστους χώρους.

Μια ομάδα Συμβούλων είναι έτοιμη να σας εξηγήσει όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η ΕΣΤΙΑ City Services , αλλά και τρόπους για καλύτερη διαχείριση.

Η ΕΣΤΙΑ - City Services είναι σε θέση να σας προσφέρει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο και τις φιλικότερες χρεώσεις τις παρακάτω υπηρεσίες, απαλλάσσοντας σας από ταλαιπωρία και περιττά έξοδα.

 • Μέριμνα και Πληρωμή των κοινόχρηστων λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.λ.π.)
 • Πληρωμή συνεργείων (Καθαριότητα, Ανελκυστήρας κ.λ.π.)
 • Προγραμματισμός και υλοποίηση από έμπειρους συνεργάτες των περιοδικών εργασιών (Συντήρηση καυστήρα, Απολύμανση, Πυροσβεστήρες κ.λ.π. )
 • Έλεγχος της πολυκατοικίας για διάφορες φθορές και ανάγκες.
 • Σε περιπτώσεις εκτάκτων βλαβών, μέριμνα για την άμεση ειδοποίηση των αντίστοιχων συνεργείων, για την επισκευή των βλαβών καθώς και την πληρωμή των συνεργείων.
 • Διανομή των ειδοποιητηρίων.
 • Είσπραξη των κοινοχρήστων στην πολυκατοικία σε καθορισμένη ημέρα και ώρα.
 • Λογιστική διαχείριση του αποθεματικού ταμείου.
 • Έλεγχος των αποδείξεων δαπανών των κοινοχρήστων
 • Ανάρτηση των αντιγράφων των αποδείξεων στον πίνακα ανακοινώσεων σύμφωνα με το 718/ΦΕΚ 2090/2014.
 • Διατήρηση ψηφιακού αρχείου πολυκατοικίας για τα δύο τελευταία έτη (συγκεντρωτικές καταστάσεις και αποδείξεις δαπανών).

Αν δεν υπάρχει στην πολυκατοικία σας διαθέσιμος διαχειριστής, το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται εδώ για να σας εξυπηρετήσει και να σας βάλει στην οικογένεια μας. Βρισκόμαστε δίπλα σας και σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αξιοπιστία, ποιότητα & οικονομία.

Σας περιμένουμε για να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης.

Το τμήμα μηχανογράφησης δημιούργησε ένα αξιόπιστο, πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα έκδοσης κοινοχρήστων. Δώστε μας τηλεφωνικά τα έξοδα σας, και θα σας τα παραδώσουμε σε 24 ώρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H ΕΣΤΙΑ City Services, με επαγγελματίες εφαρμοστές απολυμάνσεων και την επίβλεψη εξειδικευμένου επιστήμονα, αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου, με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι έμπειροι συνεργάτες της ΕΣΤΙΑ City Services, αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας ή των επαγγελματικών χώρων σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εταιρεία μας ανέκαθεν ευαισθητοποιημένη στον παράγοντα "ασφάλεια" παρέχει στους πελάτες της, πυροσβεστήρες με τα υψηλότερα standards ποιότητας τόσο υλικών όσο και ασφάλειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι συνεργάτες της ΕΣΤΙΑ City Services, είναι δίπλας σας και συνεχίζουν να σας προσφέρουν υπηρεσίες ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Προτεραιότητα μας είναι η σωστή παράδοση του πετρελαίου στις πιο ανταγωνιστικές οι τιμές της αγοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H ΕΣΤΙΑ City Services διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων, με σκοπό την άμεση και άριστη αντιμετώπιση κάθε σας ανάγκης.
Σύμβουλοι κτιρίων / Τεχνική Εξυπηρέτηση / Νομική Υποστήριξη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να πληρώνετε στα γραφεία μας, εύκολα και γρήγορα, τους λογαριασμούς σας σε ΔΕΚΟ, τηλεπικοινωνίες, ασφαλιστικές εταιρείες και άλλους οργανισμούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ