Η επόμενη μέρα της σύγχρονης διαχείρισης των κτιρίων και των αναγκών τους, είναι σήμερα!
Εξελισσόμαστε διαρκώς γιατί μας χρειάζεστε!

City Services

Η εταιρική ιστορία της City Services στα περισσότερα από 30 χρόνια ύπαρξης της, είναι ένα σύνολο από επιμέρους ιστορίες. Οι δικές μας και οι δικές σας ιστορίες έγιναν το κοινό μας αφήγημα, μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και επιμονής στην ποιότητα. Για να ζείτε σε κτίρια που κατοικείτε ή εργάζεστε, με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Σήμερα που η City Services συνεχίζει να επεκτείνεται δυναμικά καταλαμβάνοντας όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά, παραμένουμε κοντά σας, ανεξάρτητα από το είδος του κτιρίου που στεγάζει τη διαμονή ή τη δουλειά σας.

Δημιουργήσαμε μια ομάδα που συνδυάζει την εμπειρία με τον ενθουσιασμό, τη γνώση του αντικειμένου με τη συνεχή επανεκπαίδευση σε καινούργιες δυνατότητες. Είμαστε αληθινά περήφανοι για αυτή τη βασική ομάδα στελεχών της εταιρείας μας, όπως και για τους υπόλοιπους συνεργάτες μας.

Με την ίδια προθυμία και επαγγελματική συνέπεια φροντίζουμε την εξυπηρέτηση σας σε πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, μέγαρα & κτίρια γραφείων, συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών και εμπορικά κέντρα.

Δημιουργήσαμε το My Estia την πρώτη ελληνική πλατφόρμα από την οποία μπορείτε να βλέπετε τα τρέχοντα κοινόχρηστα σας και το ιστορικό των λογαριασμών σας, να ελέγχετε το υπόλοιπο σας πληρώνοντας όποια στιγμή το επιθυμείτε, να ενημερώνεστε για όλα τα σημαντικά έγγραφα του κτιρίου σας αλλά και για κάθε ανακοίνωση στο κτήριο σας ακόμα και όταν απουσιάζετε. Σας προσφέρουμε πλήρη πρόσβαση και ενεργή συμμετοχή σε ότι αφορά στην κατοικία ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

Με την εφαρμογή Pay Now, δώσαμε τέλος στη ταλαιπωρία και τα προβλήματα ρευστότητας των πελατών μας, παρέχοντας τους τη δυνατότητα εξόφλησης χρησιμοποιώντας απλά την κάρτα τους και την ταυτότητα πληρωμής του διαμερίσματος τους.

Με στόχευση τις εύκολες, αξιόπιστες και ασφαλείς συναλλαγές, ενεργοποιήσαμε τις Τηλεφωνικές Πληρωμές. Όσοι πελάτες μας δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή απλά προτιμούν αυτό τον τρόπο πληρωμής, μπορούν να εξυπηρετηθούν με μια απλή κλήση στα γραφεία μας.

Η έμφαση που δίνουμε στην ψηφιακή τεχνολογία δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση υποβάθμιση της φυσικής μας παρουσίας όπου αυτή χρειαστεί για να προσφέρουμε ποιοτικά και επαγγελματικά τις υπηρεσίες μας.

Σημαίνει όμως μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια για εσάς, σημαίνει συνεχή αναβάθμιση των δεξιοτήτων και των παροχών της City Services στη διαχείριση πολυκατοικιών και στην έκδοση κοινοχρήστων, στους καθαρισμούς κτιρίων και στις απολυμάνσεις, στην πυρασφάλεια με τακτικούς ελέγχους που διατηρούν τους πυροσβεστήρες σε άριστη κατάσταση, στην έγκαιρη προμήθεια και διανομή για το πετρέλαιο θέρμανσης.

Η City Services συνεχίζει να επεκτείνεται δυναμικά καταλαμβάνοντας όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά, παραμένουμε κοντά σας, ανεξάρτητα από το είδος του κτιρίου που στεγάζει τη διαμονή ή τη δουλειά σας.

Με την ίδια προθυμία και επαγγελματική συνέπεια φροντίζουμε την εξυπηρέτηση σας σε πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, μέγαρα και κτίρια γραφείων, συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών και εμπορικά κέντρα.

Εξελισσόμαστε συνεχώς σε εξοπλισμό, δεξιότητες και υπηρεσίες, επενδύουμε στην μηχανοργάνωση, στην ψηφιακή τεχνολογία και την καινοτομία για να καλύπτουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες σας. Επενδύουμε επίσης στη σωστή επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού μας μέσα από συνεχείς διαδικασίες επιμόρφωσης και αξιολόγησης.

H City Services είναι πάνω από όλα μια στιβαρή ομάδα που συνδυάζει την εμπειρία με τον ενθουσιασμό, τη γνώση του αντικειμένου με τη συνεχή επανεκπαίδευση σε καινούργιες δυνατότητες.

Αναβαθμίζουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας στη διαχείριση και στην έκδοση κοινοχρήστων, στους καθαρισμούς κτιρίων και στις απολυμάνσεις, επενδύουμε στην ασφάλεια με τακτικούς ελέγχους διατηρώντας τους πυροσβεστήρες σε άριστη κατάσταση.

Με την ίδια ικανοποίηση μοιραζόμαστε μαζί σας κάθε καλό αποτέλεσμα της προσπάθειας μας, διαπιστώνοντας ότι η προσωπική μας σχέση παραμένει το μεγάλο μας πλεονέκτημα.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στον Βύρωνα (Ν. Αρώνη 34) θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφθείτε για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε από κοντά.

Επαγγελματική εξειδίκευση

Βασισμένη στην πολυετή εμπειρία μας και την επιστημονική μας κατάρτιση.

Ποιοτικές υπηρεσίες

Σχεδιασμένες σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε κτιρίου.

Τεχνολογική υπεροχή

Επενδύουμε συνεχώς στις πιο σύγχρονες και λειτουργικές ψηφιακές εφαρμογές.

City Services

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Το ανθρώπινο δυναμικό της City Services είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας.

Attica Bank Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Eurobank Bp Ευρωπαϊκή Πίστη Το χαμόγελο του παιδιού