Πετρέλαιο θέρμανσης

Πετρέλαιο θέρμανσης

Η City Services σας παρέχει υπηρεσίες διανομής πετρελαίου θέρμανσης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Γνωρίζοντας από την εμπειρία μας για πάνω από τρεις δεκαετίες τα διαχρονικά προβλήματα στην παραγγελία, στη διανομή, στο χρόνο παράδοσης και στην ποιότητα του πετρελαίου θέρμανσης, έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών που ανταποκρίνεται με ευελιξία και επαγγελματισμό στις ανάγκες της ζήτησης.

Με τη δική μας οργάνωση, προμηθεύεστε πετρέλαιο εξαιρετικής ποιότητας, χωρίς μεγάλη αναμονή και άγχος για την παραγγελία σας, με αυστηρή τήρηση του συμφωνημένου χρόνου παράδοσης και όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Επικοινωνήστε με την City Services, οι εκπρόσωποι μας θα καταχωρήσουν άμεσα την παραγγελία σας και θα σας ενημερώσουν αναλυτικά για τον τρόπο παράδοσης.

Ο καθαρισμός της δεξαμενής του πετρελαίου είναι απαραίτητο να γίνεται τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια.

Τα πολλά κατάλοιπα που αφήνει το πετρέλαιο, δημιουργούν προβλήματα στον καυστήρα και μειώνουν δραστικά την απόδοση και τον χρόνο ζωής του.

Με τον καθαρισμό της δεξαμενής από τα κατάλοιπα ο καυστήρας λειτουργεί πολύ καλύτερα χωρίς να βγάζει ζημιές, για περισσότερα χρόνια.

Η συντήρηση της δεξαμενής, πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο συνεργείο της City Services ακόμα και αν υπάρχει πετρέλαιο εντός της. Ένα ειδικά εξοπλισμένο βυτιοφόρο αναλαμβάνει την εργασία συντήρησης & καθαρισμού έχοντας τη δυνατότητα να αναρροφήσει το πετρέλαιο, να το φιλτράρει και να σας το επιστρέψει καθαρό αμέσως μετά τον καθαρισμό της δεξαμενής σας.

City Services

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Το ανθρώπινο δυναμικό της City Services είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας.

Attica Bank Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Eurobank Bp Ευρωπαϊκή Πίστη Το χαμόγελο του παιδιού