Απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις

Στον όρο απολύμανση η City Services περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες παρέμβασης. Την απολύμανση των χώρων του κτιρίου από κάθε είδους μικρόβια, την απεντόμωση που καταπολεμά κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες κλπ έντομα και την μυοκτονία που καταπολεμά τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίους). Η απολύμανση των χώρων του κτιρίου είναι απαραίτητη τόσο στην απεντόμωση όσο και στη μυοκτονία από τη στιγμή που τόσο τα έντομα όσο και τα τρωκτικά είναι φορείς μικροβίων τα οποία διασπείρουν οπουδήποτε κινούνται.

Η City Services χρησιμοποιεί εξειδικευμένους εφαρμοστές για την απολύμανση των κτιρίων, με ταυτόχρονη διαρκή επιστημονική επίβλεψη. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για τα συνεργεία και τα φάρμακα που χρησιμοποιεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Τα φάρμακα είναι άοσμα και ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια λίγη ώρα μετά την εφαρμογή τους, ενώ τηρούνται αυστηρά οι προβλεπόμενες ειδικές προφυλάξεις βασισμένες τόσο στην εμπειρία και την εξειδίκευση των συνεργείων, όσο και στην σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των ενοίκων του κτιρίου για τη μέρα και την ώρα που πραγματοποιείται η απολύμανση.

Οι απολυμάνσεις είναι καλό να πραγματοποιούνται δύο με τρεις φορές τον χρόνο για να είναι αποτελεσματικές, ενώ λαμβάνεται πάντα υπόψη η ηλικία και οι κατασκευαστικές ιδιαιτερότητες των κτιρίων.

Η Απεντόμωση που εφαρμόζεται σε κάθε κτίριο λαμβάνει υπόψη τις κατασκευαστικές του ιδιαιτερότητες, την παλαιότητα της κατασκευής, τον τρόπο χρήσης του (κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, ύπαρξη καταστημάτων εστίασης, εκπαιδευτήρια κλπ), την περιοχή (αν είναι επιβαρυμένη ή όχι) και η προγενέστερη συχνότητα στην απολύμανση των χώρων, μέχρι το χρονικό σημείο που ανατέθηκε στη City Services.

Μία απεντόμωση την άνοιξη και μία το φθινόπωρο είναι το πιο συνηθισμένο για μέτρια επιβαρυμένα κτίρια για να καταπολεμηθούν οι κατσαρίδες και άλλα είδη εντόμων, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις εφαρμόζεται σε επιλεγμένα σημεία εσωτερικά ειδικό gel.

Οι χώροι πριν την απεντόμωση καλό θα είναι να καθαρίζονται, επειδή για πέντε μέρες μετά την εφαρμογή της δεν πρέπει να καθαριστούν για να μην επηρεαστεί η αποτελεσματικότητα των φαρμάκων.

Οι καθαρισμοί κτιρίων όταν πραγματοποιούνται επαγγελματικά όλο τον χρόνο, έχουν θετική συμβολή στην αποτελεσματικότητα των κατά περίσταση περιοδικών απεντομώσεων που εφαρμόζονται. Η γενική καθαριότητα αποτελεί σημαντικό παράγοντα επηρεασμού των μεγεθών πληθυσμού που εμφανίζουν τόσο οι κατσαρίδες όσο και οι υπόλοιπες αποικίες ενοχλητικών εντόμων.

Τα τρωκτικά αποτελούν σημαντικό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία καθώς είναι φορείς διαφόρων ασθενειών . Ακόμα και μετά από τη μόνιμη απομάκρυνση των τρωκτικών από κάποιο χώρο, εξαιτίας της επιτυχημένης καταπολέμησης τους, είναι απαραίτητη μια γενική απολύμανση του, για την εξαφάνιση μικροβίων και παρασίτων (ψύλλοι, ψείρες κλπ).

Η μυοκτονία, η καταπολέμηση δηλαδή των τρωκτικών (ποντικών και αρουραίων) γίνεται με απόλυτη υπευθυνότητα των εξειδικευμένων συνεργείων της City Services και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε χώρου.

Περιλαμβάνει, τη χρήση εγκεκριμένων φαρμάκων, την τοποθέτηση δολωματικών σταθμών ή άλλου τύπου παγίδων (με χρήση κόλλας).

Όλες οι διαδικασίες εφαρμογής ακολουθούν αυστηρότατα πρωτόκολλα ασφάλειας και ενημέρωση των ενοίκων κάθε κτιρίου.

City Services

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Το ανθρώπινο δυναμικό της City Services είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας.

Attica Bank Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Eurobank Bp Ευρωπαϊκή Πίστη Το χαμόγελο του παιδιού