Πυροσβεστήρες

Πυροσβεστήρες

Όλα τα είδη κτιρίων είναι υποχρεωμένα από την νομοθεσία να διαθέτουν πυροσβεστήρες σε διάφορα σημεία τους, με σκοπό να αποτρέψουν την εξάπλωση μιας πιθανής πυρκαγιάς που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Η City Services δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο τομέα της ασφάλειας σε όλους τους χώρους που παρέχει τις υπηρεσίες της, είτε είναι συνολικά μέσω της διαχείρισης πολυκατοικιών και κτιρίων, είτε με μικρότερο αριθμό υπηρεσιών.

Για τον λόγο αυτό φροντίζει να παρέχει στους πελάτες της πυροσβεστήρες με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στα υλικά, την ασφάλεια και την λειτουργικότητα.

Το εταιρικό τμήμα τεχνικών πυρασφάλειας μαζί με εξειδικευμένους συνεργάτες φροντίζει οι πυροσβεστήρες όλων των τύπων και των μεγεθών που τοποθετούμε σε ορόφους κτιρίων, λεβητοστάσια, οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, να είναι καινούργιοι και σε άψογη λειτουργική κατάσταση.

Πραγματοποιούμε επίσης, τον ετήσιο έλεγχο στους πυροσβεστήρες, αναλαμβάνοντας την αναγόμωση τους.

Οι τεχνικοί πυρασφάλειας της City Services θα χαρούν να επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας συμβουλέψουν στο θέμα της πυρασφάλειας του κτιρίου σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και σχεδιασμό που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Φορητοί πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως 6 kg
Φορητοί πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως 12 kg
Πυροσβεστήρες οροφής 12 kg (λεβητοστασίου
Πυροσβεστήρες διοξειδίου άνθρακα

City Services

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Το ανθρώπινο δυναμικό της City Services είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας.

Attica Bank Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Eurobank Bp Ευρωπαϊκή Πίστη Το χαμόγελο του παιδιού