Πυροσβεστήρες

Στο ενδεχόμενο μιας πυρκαγιάς η διάσωση των ανθρώπινων ζωών αφενός και η ασφάλεια των κτιρίων αφετέρου, κρίνονται από την αμεσότητα λειτουργίας των πυροσβεστήρων. Εκ του νόμου επιβάλλεται η ύπαρξη των πυροσβεστήρων σε πολυκατοικίες και κτίρια.

Κανένας νόμος όμως δεν επιβάλει την άψογη λειτουργία τους. Αυτή καθορίζεται από την εκάστοτε εταιρία που αναλαμβάνει την αναγόμωση και την πώληση τους.

Η εταιρεία μας ανέκαθεν ευαισθητοποιημένη στον παράγοντα "ασφάλεια" παρέχει στους πελάτες της πυροσβεστήρες με τα υψηλότερα standards ποιότητας τόσο υλικών όσο και ασφάλειας. Το τμήμα πυρασφάλειας και οι συνεργάτες μας πραγματοποιούν την τοποθέτηση καινούργιων πυροσβεστήρων όλων των τύπων και μεγεθών για ορόφους κτιρίων, λεβητοστάσια και επαγγελματικούς χώρους. Επίσης, αναλαμβάνουμε τον ετήσιο έλεγχο και την αναγόμωση των πυροσβεστήρων.


Συνήθεις Τύποι Πυροσβεστήρων

  • Φορητοί πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως 6 kg
  • Φορητοί πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως 12 kg
  • Πυροσβεστήρες οροφής 12 kg (λεβητοστασίου)
  • Πυροσβεστήρες διοξειδίου άνθρακα

Ενημερωθείτε από τους έμπειρους τεχνικούς μας και με κριτήριο τις πραγματικές σας ανάγκες, θα λάβετε ολοκληρωμένες λύσεις στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της πυρασφάλειας των κτιρίων.

Το τμήμα μηχανογράφησης δημιούργησε ένα αξιόπιστο, πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα έκδοσης κοινοχρήστων. Δώστε μας τηλεφωνικά τα έξοδα σας, και θα σας τα παραδώσουμε σε 24 ώρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΕΣΤΙΑ City services , αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματική συνέπεια την διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία που...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H ΕΣΤΙΑ City Services, με επαγγελματίες εφαρμοστές απολυμάνσεων και την επίβλεψη εξειδικευμένου επιστήμονα, αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου, με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι έμπειροι συνεργάτες της ΕΣΤΙΑ City Services, αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας ή των επαγγελματικών χώρων σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι συνεργάτες της ΕΣΤΙΑ City Services, είναι δίπλας σας και συνεχίζουν να σας προσφέρουν υπηρεσίες ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Προτεραιότητα μας είναι η σωστή παράδοση του πετρελαίου στις πιο ανταγωνιστικές οι τιμές της αγοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H ΕΣΤΙΑ City Services διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων, με σκοπό την άμεση και άριστη αντιμετώπιση κάθε σας ανάγκης.
Σύμβουλοι κτιρίων / Τεχνική Εξυπηρέτηση / Νομική Υποστήριξη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με τη νέα υπηρεσία i-bank Simple Pay Spot της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να πληρώνετε στα γραφεία μας, εύκολα και γρήγορα, τους λογαριασμούς σας σε ΔΕΚΟ, τηλεπικοινωνίες, ασφαλιστικές εταιρείες και άλλους οργανισμούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ