Ασφαλιστική κάλυψη

Ασφαλιστική κάλυψη

Οι κοινόχρηστοι χώροι κάθε κτιρίου είναι προέκταση του σπιτιού ή της επαγγελματικής μας στέγης. Για τον λόγο αυτό χρειάζονται αποτελεσματική προστασία, ελαχιστοποίηση των πιθανών κινδύνων και δυνατότητα αποζημίωσης για απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορούν να προκαλέσουν μικρές ή μεγάλες ζημιές.

Η City Services ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης ανάμεσα σε σας και τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.

Η Αστική Ευθύνη προς τρίτους σαν συνέπεια πυρκαγιάς ή ατυχήματος είναι βασική ασφαλιστική κάλυψη για το κτίριο και τον διαχειριστή. Η είσοδος του κτιρίου, το κλιμακοστάσιο, οι διάδρομοι, ο ανελκυστήρας το λεβητοστάσιο, οι εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης, η στέγη και ο σκελετός του κτιρίου, χρειάζονται τις αντίστοιχες ασφαλιστικές καλύψεις, απέναντι σε βλάβες και φθορές, σεισμό, πυρκαγιά, έντονα καιρικά φαινόμενα, ατυχήματα από εργασίες ή από πρόσκρουση οχημάτων από τον δρόμο.

Εμείς αναλαμβάνουμε να σας καθοδηγήσουμε και να σας συμβουλέψουμε για να βρείτε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες οικονομικά ασφαλιστικές καλύψεις.

Επικοινωνώντας με την City Services θα ξεκινήσουμε κάνοντας μια πρώτη αποτίμηση των αναγκών σας, θα προσδιορίσουμε τα δυνητικά κόστη και θα σας προτείνουμε λύσεις βασισμένες στα δεδομένα της ασφαλιστικής αγοράς και στην πάνω από 30 χρόνια εμπειρία μας στη διαχείριση πολυκατοικιών και κάθε είδους κτιρίων.

City Services

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Το ανθρώπινο δυναμικό της City Services είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας.

Attica Bank Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Eurobank Bp Ευρωπαϊκή Πίστη Το χαμόγελο του παιδιού