Καθαρισμοί

Καθαρισμοί

Στον τομέα καθαριότητας εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία της City Services αναλαμβάνουν να διατηρήσουν καθαρό τον χώρο οποιουδήποτε κτιρίου παρέχοντας τις υπηρεσίες μας είτε αποσπασματικά σαν ξεχωριστή αυτόνομη υπηρεσία, είτε συνολικά στα πλαίσια της διαχείρισης πολυκατοικιών και κτιρίων που πραγματοποιούμε.

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις στον τομέα της καθαριότητας σε σχέση με τον εξοπλισμό και τα προϊόντα καθαρισμού σε επίπεδο κλαδικών εκθέσεων, έτσι ώστε η ενημέρωση και η ανανέωση της γνώσης μας πάνω στο αντικείμενο να είναι διαρκής.

Οι σύγχρονοι καθαρισμοί κτιρίων είναι μια σύνθετη δουλειά που απαιτεί εξειδίκευση και εμπειρία για να πραγματοποιηθεί σωστά.

Κάθε χώρος έχει τις δικές του απαιτήσεις και διαφορετικά υλικά στον εξοπλισμό της κατασκευής του.

Με την έναρξη της συνεργασίας οι αρμόδιοι επόπτες καθαρισμού της City Services πραγματοποιούν επιθεώρηση χώρων στο κτίριο έτσι ώστε να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα.

Χρησιμοποιούμε τα αποτελεσματικότερα οικολογικά προϊόντα καθαρισμού έτσι ώστε οι καθαρισμοί κτιρίων που πραγματοποιούμε να είναι αποτελεσματικοί και ασφαλείς από κάθε άποψη.

Προσέχουμε ιδιαίτερα το υλικό των επιφανειών που θα καθαριστούν. Δίνουμε έμφαση στην ηλικία, στις πιθανές φθορές και τις ιδιαιτερότητες των συγκεκριμένων επιφανειών, έτσι ώστε ταυτόχρονα να προστατευτούν και να καθαρίσουν.

Οι καθαρισμοί κτιρίων αποτελούν για μας πολύ σοβαρή υπόθεση καθώς συνδέονται άμεσα με την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που κατοικούν και εργάζονται εντός τους.

Οι επόπτες καθαρισμού της City Services, αλλά και το προσωπικό των συνεργείων εκτός από εμπειρία και εξειδίκευση, φροντίζουμε να έχουν σταθερή σχέση χρόνων με την εταιρεία μας έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε την καλύτερη απόδοση.

City Services

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας;

Το ανθρώπινο δυναμικό της City Services είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας.

Attica Bank Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Eurobank Bp Ευρωπαϊκή Πίστη Το χαμόγελο του παιδιού